Transformeer naar je echte ik !

Droom je van meer zelfzekerheid, van volledig jezelf durven zijn, van je beter in je vel voelen, van dagelijks vol goesting en vitaliteit er tegenaan gaan? Jij wil de wereld aankunnen en al die bruisende energie in jou weer vrij laten.  Je hebt veel in je mars en het is tijd om echt uit te stralen wie je bent. Je bent klaar om jezelf volledig te laten zien en te transformeren naar jouw authentieke ik. Dan zou je je echt gelukkig voelen.

Onderweg naar Geluk

Ik begeleid je in 7 stappen naar geluksgevoel. Jezelf durven zijn en leven maakt je gelukkig. Jezelf durven zijn is ook durven kiezen voor wat jij wilt, zonder je egoïstisch te voelen. Geluk betekent immers voor iedereen iets anders. Mogelijk droom jij van meer Erkenning en Waardering of van meer Vrijheid en Ruimte. Succesvol zijn kan je ook gelukkig maken en durf je dat te benoemen of klinkt dat vies? Misschien wil je gewoon meer Tijd en Energie of meer Plezier in het leven? Of ben je op zoek naar een Veiliger Gevoel? En natuurlijk betekenen Gezondheid en Welbevinden ook vaak dat je je gelukkig voelt.

Positieve waardering voor jezelf

Om volledig jezelf te durven zijn is het belangrijk dat je een eerlijke blik op jezelf werpt, dat je kijkt naar wat je goed kan en wat je moeilijk vindt, dat je leert waarom je sommige uitdagingen altijd weer uit de weg gaat. Je wordt soms gek van je uitstelgedrag en toch blijft het sterker dan jezelf. Op een aangename manier ga ik met jou voor die spiegel staan. Met 40 kleurtinten benoemen we jouw talenten en uitdagingen en maken die zichtbaar. Dat maakt de confrontatie met jezelf veel plezanter. Bovendien leer ik je de juiste kleuren in te zetten zodat je een dagelijkse houvast hebt om je dromen te bereiken.

Durf jezelf zijn

Een sterktetraject bestaat uit 4 coachingsessies van 1,5u, een volledig rapport en hulpmaterialen. Dit kost €477,00. Tijdens die sterktecoaching brengen we jouw grootste verlangen in beeld, jouw sterkste talenten en de valkuilen waar je soms mee worstelt. We gaan je twijfels en angsten analyseren en je leren begrijpen hoe je daar voorbij kan komen. We zien en horen je als complete mens, privé en professioneel en leggen de verbinding tussen je ratio en je gevoel. Met psychologie, positieve mindtraining en de kracht van kleur help ik je om jezelf volledig te accepteren voor wie je bent. Zo zal je durven leven wie je graag wil zijn. Je mag weer mild zijn voor jezelf en jouw mooiste versie laten zien.