Mijn huisdokter vond dat ik er goed uit zag en ik antwoordde dat ik maandag terug ga werken. Ze kon haar oren niet geloven, slechts 2 maanden thuis met een burn-out. Er zijn er die er 2 jaar over doen. Ze vroeg of je haar eens kon bellen om uit te leggen welke methodiek jij gebruikt bij het coachen.

Kristof

Bedankt An, voor jouw liefdevolle schop onder mijn kont. Eindelijk een coach die me duidelijk zegt wat ik zelf te doen heb om voorbij mijn struikelblokken te komen.

Veerle

Ik voel nu dat het klopt, mijn outfits met wie ik ben en wat ik voel. Het geeft me een enorme kracht.

Kristien

Ik had nooit verwacht dat mijn onzekerheden zo snel zouden verdwijnen.

Carine

Nogmaals een dikke dankjewel voor dit leuke en leerrijke traject. Jij geeft mijn leven weer
kleur❤️

Kristien

Ik ga jou zeker aanbevelen!

Hartelijk dank voor de inspirerende tips in jou stijladvies. Ik geloof dat ze toch wel mijn nieuwsgierigheid geprikkeld hebben om uit mijn comfortzone te stappen. Het heeft echt iets met me gedaan. Omdat ik altijd heel eenzijdig ben geweest met kleur heeft het me ook aangenaam verrast en ben ik ervan overtuigd dat het me zeker gaat beïnvloeden bij mijn volgende keuzes. Anderzijds was het een opluchting om van jou te horen dat die blauwe tinten ook wel bij mij passen. Nogmaals bedankt voor jou warmte en professionaliteit en voor de fijne herinnering! Ik ga jou zeker aanbevelen!

Nancy

Moed gevonden

Ik voel me krachtig dat ik het heft in eigen handen heb genomen en ik wil jou daar zeker ook voor bedanken, want door je begeleiding in het sterktetraject heb ik de moed gevonden om het niet meer te ‘ondergaan’ en zelf aan te sturen.

Anja

Heel waardevol

Heel waardevol om te horen en te herkennen wat mijn sterke karaktereigenschappen zijn. Zeker op dagen dat het eens wat minder gaat, op dagen dat je wat minder goed in je vel zit, geeft dit kracht om toch positief over jezelf te denken. Deze analyse heeft mij ongetwijfeld meer in balans gebracht terwijl ik dacht dat dit reeds zo was. Zeer waardevol, zelfs voor mensen die denken zichzelf goed te kennen.

Silvie