Wandel mee naar je sterkste versie

Omdat samen wandelen ook praten in beweging brengt
Omdat bewegen in de buitenlucht ademruimte geeft
Omdat ademruimte nodig is om te kunnen zijn wie je bent
Omdat jouw ‘zijn‘ elke groep sterker kan maken

 

Tijdens een sterktewandeling praten we over dat wat ons bezig houdt en over hoe we daarmee om kunnen gaan. Je maakt kennis met de kleurenpsychologie die ik inzet tijdens mijn sterktecoaching. Ik vertel je hoe de positiviteit van kleur je innerlijk welzijn kan verbeteren. Kleur versoepelt de verbinding tussen je ratio en je gevoel en versterkt de verbinding tussen je innerlijk en je uiterlijk.

Ga je mee op pad van onbewust naar bewust sterk zijn?

Straal uit wie je bent

Stralend door het leven gaan. Spelend. Dansend. Energiek. En wat wil je nog meer? Au sérieux genomen worden vind je ook belangrijk. Begrepen worden. Gewaardeerd worden voor wie je bent.

Diep vanbinnen weet je wie je bent. En toch zien anderen je soms anders dan dat jij jezelf ziet. Wil je graag eens weten wat anderen van je denken in de plaats van er over te piekeren? Dat kan op een gezellige, geborgen en ongedwongen manier met het imagospel. Je krijgt tips en tricks over hoe jij zelf je uitstraling kan bepalen. Daarna ontvang je spelenderwijs feedback over je uitstraling op een leuke, positieve en opbouwende manier.

Je gaat naar huis met een boost aan zelfvertrouwen en een verrassend nieuwe kijk op jezelf. Het is echt fun om naar jezelf te kijken door de ogen van een ander. Heb je zin om eindelijk eens te zien hoe bijzonder je bent?

Kleur jouw kracht

Over kleur en uitstraling valt veel te vertellen. We interpreteren kleur met onze hersenen. Kleur brengt positiviteit. Kleur beïnvloedt je mindset. Met kleuren bepaal je ook je uitstraling. Welke kleuren trekken je aan? Heb je een lievelingskleur en zijn er kleuren die je bewust of onbewust afwijst? Hoe kan jij je leven kleur geven?

Wil je hierover graag meer weten en ben je lid van een vereniging of kan je wel een groep samenstellen, boek dan een lezing hierover. Je kan kiezen uit ‘De kracht van kleur’ of ‘Je uitstraling door de ogen van een ander’

Zoals de titels het zelf zeggen spits ik in de eerste lezing toe op kleur en in de tweede op uitstraling. Natuurlijk hebben beide ook met mekaar te maken en staan ze niet volledig los van mekaar. Gedurende ongeveer anderhalf uur neem ik je mee in onze stralende kleurrijke wereld.

Onbevangen jezelf in groep

Ben jij iemand die graag ontdekt en ervaart in groep? Vind je een 1 op 1 traject net iets te dichtbij komen ? Leer je graag van anderen? In de webshop vind je de workshop ‘Onbevangen jezelf’. Bewust naar jezelf kijken in groep heeft als voordeel dat je voelt niet alleen te zijn met je twijfels en worstelingen. Je voelt je begrepen en je vindt herkenning bij anderen.

Ieder van ons heeft eigen grenzen, soms gelijkaardig, soms heel verschillend. Je leert hoe anderen net jouw andere kant zijn, hoe zij goed zijn in wat voor jou een uitdaging is. Je vindt mogelijk een maatje om mee te praten, die jou 100% begrijpt of je vindt begrip voor jezelf en die andere die helemaal anders is. Met groeiend begrip gaan we samen een halve dag op pad. Ik kies telkens een verrijkende locatie uit, waar er goed voor ons gezorgd wordt, zodat ieder van ons kan thuis komen bij zichzelf.

Ga je mee naar weer onbevangen jezelf zijn?