Ontdek jezelf in groep

Ben jij iemand die graag ontdekt en ervaart in groep? Vind je een 1 op 1 traject net iets te dichtbij komen ? Leer je graag van anderen? In de agenda vind je groepssessies voor  ‘Authentiek jezelf’. Bewust naar jezelf kijken in groep heeft als voordeel dat je voelt niet alleen te zijn met je twijfels en worstelingen. Je voelt je begrepen en je leert ook van de vragen van anderen. Ieder van ons heeft grenzen om te bepalen en te bewaken. Je leert ook mensen kennen die net jouw andere kant zijn, mensen dus die goed zijn in wat voor jou een uitdaging is. Zo vind je in de groepssessies mogelijk een maatje om mee te praten, samen te werken, te ventileren, te groeien. Deze ontdekkingsreis is een echte beleving. We gaan samen gedurende een halve dag op weg en daarvoor kies ik telkens mooie locaties uit, waar er goed voor ons gezorgd wordt. Voor €117,00 kom je als volledig herboren hier buiten.

Samen shoppen

Lijkt een Personal Shopping moment samen met andere vrouwen je wel fun ? Dat is ook zo. Naast lachen en babbelen over al onze lichamelijke min- en pluspunten kiezen we outfits die ons doen stralen. Ik leer je optische illusies om jouw mooiste versie zichtbaar te maken. Ik laat je de verschillen zien, waarom het ene wel bij jou past en niet bij iemand anders. Of hoe je met kleine aanpassingen een ietwat andere look of stijl creëert. Je ontvangt heel veel praktische kledingtips dankzij de aanwezigheid van vrouwen in alle vormen en maten. Dat maakt het heel leerrijk en vooral super gezellig. Je kan deze workshop plannen met een groep vriendinnen of aansluiten bij een groepssessie in de agenda.

Imago versus Identiteit

Het imagospel helpt je om te weten te komen of je binnenkant, je buitenkant en je overkant op 1 golflengte zitten. Het is een ludieke manier om jezelf beter te leren kennen in al je aspecten. Aan de hand van leuke en soms grappige vragen kom je te weten of anderen je inschatten zoals je bent. Je mag naar jezelf kijken door de ogen van een ander en dit zonder jezelf helemaal bloot te geven. Als je dat graag wil, kan je hier nog steeds verstoppertje spelen.

Voor slechts €17,00 kan je komen kennismaken met het imagospel op 1 van de kennismakingsmomenten, die je kan terugvinden in de agenda. Je kan dit ook boeken als onderdeel van een lezing of workshop voor je vereniging of je team.