Ontdek jezelf in groep

Ben jij iemand die graag ontdekt en ervaart in groep? Vind je een 1 op 1 traject net iets te dichtbij komen ? Leer je graag van anderen? In de webshop vind je de workshop ‘Authentiek jezelf’. Bewust naar jezelf kijken in groep heeft als voordeel dat je voelt niet alleen te zijn met je twijfels en worstelingen. Je voelt je begrepen en je leert ook van de vragen van anderen. Ieder van ons heeft grenzen om te bepalen en te bewaken. Je leert ook mensen kennen die net jouw andere kant zijn, mensen dus die goed zijn in wat voor jou een uitdaging is. Zo vind je in de groepssessies mogelijk een maatje om mee te praten, samen te werken, te ventileren, te groeien. Deze ontdekkingsreis is een echte beleving. We gaan samen gedurende een halve dag op weg en daarvoor kies ik telkens mooie locaties uit, waar er goed voor ons gezorgd wordt. Voor €197,00 kom je als volledig herboren hier buiten.

Imago versus Identiteit

Het imagospel helpt je om te weten te komen of je binnenkant, je buitenkant en je overkant op 1 golflengte zitten. Het is een ludieke manier om jezelf beter te leren kennen in al je aspecten. Aan de hand van leuke en soms grappige vragen kom je te weten of anderen je inschatten zoals je bent. Je mag naar jezelf kijken door de ogen van een ander en dit zonder jezelf helemaal bloot te geven. Als je dat graag wil, kan je hier nog steeds verstoppertje spelen.

Voor slechts €27,00 kan je komen kennismaken met het imagospel. Inschrijven kan via de webshop. Je kan dit ook boeken als onderdeel van een lezing of workshop voor je vereniging of je team.

Kleurrijke lezingen

Over kleur en uitstraling valt veel te vertellen. We interpreteren kleur met onze hersenen. Kleur brengt positiviteit. Kleur beïnvloedt je mindset. Met kleuren bepaal je ook je uitstraling. Welke kleuren trekken je aan? Heb je een lievelingskleur en zijn er kleuren die je bewust of onbewust afwijst? Hoe kan jij weten en bepalen wat je uitstraalt?

Wil je hierover graag meer weten en ben je lid van een vereniging of kan je wel een groep samenstellen, dan kan je een lezing boeken. Je kan kiezen uit ‘De kracht van kleur’ of ‘Je uitstraling door de ogen van een ander’

Zoals de titels het zelf zeggen spits ik in de eerste lezing toe op kleur en in de tweede op uitstraling. Natuurlijk hebben beide ook met mekaar te maken en staan ze niet volledig los van mekaar. Beide lezing duren ongeveer 1,5u. De prijs is €197,00

Als Markante zaak hanteer ik voor Markant, Artemis en Best Pittig het voordeeltarief van €147,00 voor een lezing binnen dit netwerk.

Vervoersonkosten worden gerekend aan €0,50 per km.