Op zoek

Heb je al één of meer kleurenanalyses laten doen en vind je nog steeds dat je het niet weet?
Zou je je graag beter in je vel voelen en ben je op zoek naar hoe je dit kan bereiken?
Wil je graag met een eigen zaak beginnen en mis je durf en doorzettingsvermogen?
Zakt je energiepeil geregeld onder nul?
Droom je van meer zelfvertrouwen?
Wil je er wél staan en lukt dat niet omdat allerhande factoren je steeds weer platslaan? Voel je de burn-out in de lucht hangen?
Voel je je telkens weer afhankelijk van anderen?

Wat doe jij als vanzelfsprekend?

Wanneer we op zoek gaan naar de kleuren van je binnenkant, krijg je op al deze vragen een antwoord. Er is slechts één oplossing voor al deze vragen: weten wie jij zelf bent. Ik help je om dat goed in kaart te brengen en jezelf helemaal te accepteren zoals je bent. Ik leer je je foute overtuigingen los te laten, zodat je voluit kan gaan voor jezelf. Met kleur als hulpmiddel gaan we op zoek naar dat wat jij als vanzelfsprekend doet. Jouw talenten dus. Jouw innerlijke kwaliteiten. Kwaliteiten waarvan jij misschien denkt dat iedereen ze kan. Dat is niet zo. Juist omdat jij die talenten hebt, ben jij wie je bent. Meer nog, omwille van die kwaliteiten komen mensen naar je toe.

Jij bent bijzonder

We gaan samen op zoek naar welk type persoon je bent. Dat doen we door te kijken naar jouw aanpak. Hoe doe jij wat je doet? Dat vertaalt zich in een elementtype (vuur, water, aarde, lucht). En we bespreken ook jouw belangrijkste drijfveer. Die vinden we terug in 1 van de 10 kleurfamilies. De combinatie van jouw element en jouw belangrijkste kleurfamilie vertelt ons welk powertype je bent. Dit powertype omvat jouw innerlijke kwaliteiten, die jij zo vanzelfsprekend doet dat je denkt dat iedereen het kan. Dat powertype laat zien waarom jij zo bijzonder bent.

Zelfacceptatie brengt je geluksgevoel

Op een speelse manier mag jij nu aan de slag met je power- en balanskleur. Ja, elk powertype heeft kwaliteiten. En wanneer jij met je power in de te-modus gaat, zou je wel eens in een valkuil kunnen trappen. Daarom geef ik je niet enkel je powerkleur. Je ontvangt ook je balanskleur. Met kleuren zet ik je in je kracht en hou ik je in balans. Het wordt plots leuk om los te laten, om jezelf volledig te accepteren zoals je bent. Wanneer jij jouw kleuren draagt, zal je in de spiegel zien wat voor een prachtig persoon je bent. En dat zal je vanaf nu gaan uitstralen van binnen uit.

Investeer in jezelf

Een powertype-analyse zet jou in je Persoonlijke Kracht. Ik laat je zien hoe je jouw kleuren dagelijks kan integreren in je leven om zo volledig in je kracht te staan. Jij mag het nu zelf gaan doen en je mag op me steunen wanneer je dat nodig hebt. Na de powertype-analyse zien we mekaar terug voor een opvolgsessie.

Je betaalt €237,00 voor de 2 sessies samen, inclusief jouw powertyperapport en alle hulpmaterialen. Je rapport en de materialen worden je dagelijkse houvast. En bovendien mag je me steeds mailen voor advies.