Proberen, oefenen en stralen

Wil je niet de indruk geven dat je veel make-up draagt en er toch goed uit zien?

Wil je graag weten welke kleuren make-up best bij je passen en waarom?

Wil je soms wel iets proberen zonder dat je onmiddellijk moet kopen?

Zou je graag eens samen met andere vrouwen oefenen? Het kan en het is gezellig.

Het is lachen in vertrouwen. Het is ervaringen uitwisselen en persoonlijk advies ontvangen.

Zin in een gezellig avondje?

Tijdens de workshop ‘natuurlijke dagmake-up’ leer je stap voor stap welke producten je kan gebruiken en hoe je ze best gebruikt. Je krijgt advies over de beste kleurkeuze van je make-up. Elke stap van een natuurlijke dagmake-up mag je uitproberen en zo dus ook de producten. We werken met kwasten en hanteren strikt hygiënische maatregelen. Het is een luchtige avond in kleine groep en na afloop ben je eigenlijk klaar voor een feestje.

Heb je zelf een groepje samengesteld, dan plannen we een avond volgens jullie agenda. Wil je alleen of met 2 inschrijven voor een workshop, kijk dan even in de Anabelle-agenda.

Prijs : € 37,00 per persoon

Masker of Make-up

Twijfel je nog of je wel make-up zou dragen ? En voel je toch ergens dat je het graag wil? Welke overtuiging houd je tegen? Heb je je soms laten overtuigen dat make-up een masker is en je ware ik verbergt?

Laat die gedachte maar los. Make-up kan je ook helpen om de mooiste versie van jezelf te laten zien. En dat ben je meer dan waard. Je kan trouwens perfect enkel kiezen voor die make-up, die je net dat ietsje mooier maakt. Hoe voelt het om in de spiegel te kijken en met een realistische blik te kiezen om dat te camoufleren, wat je graag wil. Durf te kiezen voor jezelf en laat jouw mooiste jij zien.