Versterk je authentieke uitstraling


april 21, 2023

Versterk je authentieke uitstraling

Je kent je grootste talenten en uitdagingen. Je weet wie je bent, waar je naartoe wil en wat je wil doen. En toch zou een extra boost welkom zijn. Je geheugen eens opfrissen of oplossingen zien voor die extra struikelblokjes die je soms tegen komt. Daarom is er deze verdieping voor iedereen die al een sterktetraject achter de rug heeft, individueel of in groepssessie. Je kan je energie hernieuwen samen met gelijkgestemden, met anderen die begrijpen waarover dit gaat en waarom we soms last hebben met die grenzen bewaken en met onze mooiste versie laten zien. Wil jij nog meer groeien en jezelf met meer kracht in de wereld neerzetten?

Die kans kan je voluit nemen tijdens een workshop Versterk je authentiek uitstraling en dit op een prachtige en inspirerende locatie. Je mag tegelijkertijd weer thuiskomen bij jezelf en ook thuiskomen bij Puur Lokaal. Aan de hand van oefeningen gaan we eens kijken of jij je authentieke zelf al voldoende uitstraalt. Zien anderen jou voor wie je bent en voel je jezelf altijd begrepen? Het doel is dat jij dagelijks jezelf kan zijn, bruisend en stralend en genietend, en dat jij alles wat op je pad komt, kan aanpakken, eruit leren en ermee kan groeien als mens. Om dat kracht bij te zetten gaan we kijken naar wat er allemaal al wel is en waar het nog net niet lukt.

Naast kennis over jezelf, praktische tips en tricks, advies en oefeningen mag je hier ook leren van ervaringen van anderen. Jullie weten al vanuit het sterktetraject dat je niet alleen bent. Hier kan je je volledig begrepen voelen. Samen geven we mekaar oprechte spiegels en verhelderende inzichten. We helpen mekaar verder groeien. Zo krijg je de meest waardevolle lessen vanuit je eigen kracht en met de steun van gelijkgestemden.

Jezelf goed leren kennen geeft je het gevoel van gebalanceerd in het leven staan. Voor die balans tussen ratio en gevoel, tussen innerlijk en uiterlijk, tussen lichaam en geest gaan we voluit. Daarom ontvangen we je graag op een unieke locatie, waar met oprecht enthousiasme voor jou gezorgd wordt. We worden verwend met huisbereide en gezonde versnaperingen. Nele van Puur Lokaal weet wat goed is voor de innerlijke mens en ze presenteert ons die lekkernijen waar ons lichaam energie van krijgt. Met kennis en passie serveert ze voor ons een lunch met verse biologische en seizoensgebonden groenten. Zo is dit een dag helemaal terug naar je ware natuur, zowel mentaal als lichamelijk en ga je als herboren weer naar huis.

Planning van de dag :

08.30u – 9.00u : ontvangst met koffie, thee en home-made versnaperingen

9.00u – 10.30u : Straal uit wie je bent! Je weet het, je kan het en toch lukt het nog niet altijd. We gaan samen eens kijken naar welk verhaal jij non-verbaal vertelt. En dat leggen we naast je huidige verhaal. Waar verschilt het nog ? Met concrete tips maken we de verbinding tussen je innerlijk en je uiterlijk weer sterker. We spelen het imagospel, een spel waarbij je aan de hand van vragen naar jezelf kan kijken door de ogen van een ander

10.30u – 10.45u : koffiepauze met verwennerij

10.45u – 12.30u : We gaan nog even verder met naar jezelf kijken door de ogen van een ander.

12.30u – 13.30u : Huisbereide lunch in balans. Weet wat je eet, dat kan je leren bij Nele. Geef jezelf die bruisende energie!

13.30u - 15.00u : Jouw grootste talenten nemen we weer eens onder de loep. Welke straal je mooi uit en welke blijven wat onder het stof zitten? We brengen die laatste overtuigingen die jou nog afremmen in beeld en zwaaien ze vaarwel. Met hernieuwde energie kan je nu weer meer van jouw mooiste versie laten zien.

15.00u - 15.15u : koffiepauze met verwennerij

15.15u - 16.30u : Met een kleurenoefening gaan we op zoek naar jouw grootste verlangen op dit moment. We brengen in kaart welke talenten jij in je hebt om dit verlangen te bereiken. En leggen ook een duidelijke puzzel tussen de talentkleuren en de verlangens van alle aanwezigen. Met wie heb jij een kleurrijke connectie? Wie beschikt over talenten waar jij kan van leren? We sluiten af met nog even het gesprek aan te gaan met degene die jou kan helpen groeien vanuit authentieke kracht, want soms is het belangrijke wie je kent dan wat je kent. ;-)

 

Praktisch :

  • Breng je kleurenhartjes mee en eventueel ook je rapport.
  • Tijdens deze dag ervaar je hoe je als individu veel in je mars hebt en hoe je niet alleen bent en het ook niet alleen hoeft te doen. De verbinding tussen mensen tijdens deze ontwikkelingsreis geeft ons begrip voor mekaar en positieve waardering voor onszelf en anderen. Je vindt vandaag zeker ook een maatje waarbij je terecht kan en waaraan je gemakkelijk hulp kan vragen in de toekomst. Geniet van de eye-openers, van je eigen kracht en van het samenhorigheidsgevoel met anderen.
  • Bij mooi weer kunnen we gebruik maken van de prachtige tuin en terras
  • Parking dichtbij en gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer
  • Na deze dag voel je je eigenwaarde weer en durf je oprecht trots zijn op de mooie mens die je bent.

Dit mooie geschenk kan je aan jezelf geven voor slechts €97,00 inclusief lunch en alle verwennerij.
Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen ontvangen en we worden nu al blij bij de gedachte dat jij de wereld zal laten zien wie je echt bent als authentieke, stralende mens!
Let’s rule the world together!

 

Volledige agenda