Workshop Authentiek jezelf bij Villa Tulsi


3 juni 2022

Workshop Authentiek jezelf

We snakken naar samen met anderen genieten, leren, groeien en bloeien. Het is weer tijd voor verbinding, energie, nieuwe ideeën, persoonlijke groei, contacten leggen, vertellen over wie je bent en wat je wil doen. Voel jij die energie, die goesting om te stralen? En wil jij daarom nu echt laten zien wie je bent? Heb je zin om te transformeren naar jouw echte IK?

Dan is de workshop Authentiek jezelf zeker iets voor jou. Deze gaat door op een prachtige en inspirerende locatie. Je mag tegelijkertijd thuiskomen bij jezelf en ook thuiskomen bij Villa Tulsi. We gaan op zoek naar wie jij bent in volle glorie, waar je naartoe wil en wat je wil doen. Het doel is dat jij dagelijks jezelf kan zijn, bruisend, stralend en genietend, en dat jij alles wat op je pad komt, kan aanpakken, eruit kan leren en ermee kan groeien als mens.

Daarom brengen we jouw grootste talenten in beeld en daaraan gekoppeld ook je belangrijkste valkuilen. Ergens tussen die talenten en die valkuilen zit jouw grens. Een grens die we soms niet 100% weten liggen en daardoor gebeurt het dat ze zomaar overschreden wordt. Op die grens liggen je grootste uitdagingen en wanneer je die durft aangaan, dan kan je groeien en bereik je je doel. Tijdens deze workshop leer je zien en voelen waar jouw grens ligt en hoe je die kan bewaken. Je mag je grootste talenten eindelijk ten volle gaan waarderen en inzetten om je dromen te realiseren. Je leert tijdens Authentiek jezelf heel concreet hoe je je grenzen bepaalt en bewaakt, hoe je die erkenning aan jezelf kan geven en volledig gelukkig kan zijn met jezelf als complete mens.

Het gevoel van gebalanceerd in het leven staan voel je wanneer er balans is tussen ratio en gevoel, tussen innerlijk en uiterlijk, tussen lichaam en geest. Daar gaan we voor. We ontvangen je op de unieke locatie, waar met oprecht enthousiasme voor jou gezorgd wordt. We worden verwend met huisbereide en gezonde versnaperingen. Wendy van Villa Tulsi weet wat goed is voor de innerlijke mens en ze presenteert ons die lekkernijen waar ons lichaam energie van krijgt. Met kennis en passie serveren ze voor ons een lunch met verse, biologische en seizoensgebonden groenten. Zo is dit een voormiddag helemaal terug naar je ware natuur, zowel mentaal als lichamelijk en ga je als herboren weer naar huis.

Planning van de dag :

08.30u – 9.00u : ontvangst met koffie, thee en home-made versnaperingen

9.00u – 10.30u : Durf je doel stellen, je grootste verlangen, dat wat jou gelukkig maakt. Je zal dit bereiken met zeer concrete tips die je hier ontvangt en met een juist kleurgebruik. Voluit op je doel af vanuit jouw eigen sterke kracht.

10.30u – 10.45u : koffiepauze met verwennerij

10.45u – 12.30u : Transformeer naar je echte ik! Jouw grootste talent geeft je zelfvertrouwen, daarom brengen we dit heel duidelijk in kaart. Je mag het nu volledig inzetten en je zal het met de juiste kleuren durven uitstralen.

12.30u – 13.30u : Huisbereide lunch in balans. Weet wat je eet, kan je leren bij Wendy. Gun jezelf die bruisende energie!

Praktisch :

  • Voor deze dag vul je een associatieve vragenlijst in, welke we gebruiken als leidraad tijdens deze ontdekkingsreis.
  • Tijdens deze dag ervaar je hoe je als individu veel in je mars hebt en hoe je niet alleen bent en het ook niet alleen hoeft te doen. De verbinding tussen mensen tijdens deze ontwikkelingsreis geeft ons begrip voor mekaar en positieve waardering voor onszelf en anderen. Je vindt vandaag zeker ook een maatje waarbij je terecht kan en waaraan je gemakkelijk hulp kan vragen in de toekomst. Geniet van de eye-openers, van je eigen kracht en van het samenhorigheidsgevoel met anderen.
  • Bij mooi weer kunnen we gebruik maken van de prachtige tuin en terras
  • Parking aanwezig en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
  • Na deze dag voel je je eigenwaarde weer en durf je oprecht trots zijn op de mooie mens die je bent.

Dit mooie geschenk kan je aan jezelf geven voor slechts €117,00 inclusief een mooie samenvatting over jouw ontdekkingsreis, kleurrijke hulpmaterialen en alle verwennerij.

Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen ontvangen en we worden nu al blij bij de gedachte dat jij de wereld zal laten zien wie je echt bent als authentieke, stralende mens!

Let’s rule the world together!

 

Locatie: Villa Tulsi, Emblemsesteenweg 29, 2560 Kessel

Volledige agenda