Is opruimen nu je grootste wens ?

Je kent nu die kleuren die jou in je Persoonlijke Kracht zetten. Of je hebt een uiterlijk kledingadvies achter de rug. En je grootste wens is nu die kleerkast op orde krijgen en er enkel nog in vinden wat goed bij jou past.

Hoe pak je dat aan? Ben je klaar om afstand te doen van dat verleden? Wat doe je met die kleren die net een maatje te klein zijn? Of heb je nog kleding die te groot is omdat je fel vermagerd ben? Weggooien? Of bijhouden voor als je weer eens aankomt of vermagert?

Ik geef je weer vleugels

Ik beloof je vleugels nadat we je kleerkast opgeruimd hebben. Samen met jou ga ik door je kleerkast en ja, dus ook zo een beetje door je verleden.

Ik stel je de gepaste vragen zodat je knopen kan doorhakken.

Het is gedaan met jezelf te pijnigen. Wat heb je er aan om dagelijks die kleerkast open te trekken, te zien dat ze vol hangt en toch het gevoel te hebben dat je niets hebt om aan te trekken. Ik help je hier voorbij.

We maken er een gezellig ritueel van om die oude struikelblokjes in je kast weg te gooien.

Budget hoeft geen probleem te zijn

Veel om weg te gooien en wat dan? Alles nieuw kopen. Dat kost geld, hoor ik je denken. Nee, ik leer je nieuwe combinaties maken. Wees gerust, jij bepaalt de grens en dus jouw budget.

  • We passen je kleerkast stap voor stap aan.
  • Een opruiming van je garderobe kost je €47,00 per uur.
  • Je hebt de prijs dus zelf mee in de hand.
  • Begin zelf al met de stuks die je zeker weg wilt, opzij te leggen.
  • De kans is groot dat je meer powerkleuren in je kast hebt liggen dan je denkt.