Samen shoppen

Vind je het nog een beetje moeilijk om de tips van je kleuren- en stijlanalyse in de praktijk om te zetten? Worstel je nog met de kleuren van jouw Persoonlijke Kracht? Ik leer het je in de praktijk zodat je hier dagelijks zelf mee aan de slag kan.

Wil jij weer kunnen thuiskomen in je kleerkast en dagelijks met gemak weten wat aan te doen? Ik leer je om de juist combinaties te creëeren zodat het weer een plezier is om die kleerkast open te trekken. Er hangen meer combinaties in je kast dan je soms denkt.

Ben ik je partner in crime?

Om met veel enthousiasme uit te kijken naar die leuke dag overleggen we vooraf telefonisch waar we naartoe gaan en wat ons belangrijkste doel is. Ons doel hangt ook af van welke analyse je liet doen : Kleur en stijl van de buitenkant of Kleurencoaching voor dagelijks zelfvertrouwen.

Ik leer je hoe je van kleding in de rekken al kan zien of de kleuren, snit of print wel bij je passen en waarom bepaalde outfits wel goed voelen en andere niet. Hoe lang we shoppen en voor welk budget bepaal jij volledig zelf. Open communiceren brengt ons naar het gewenste resultaat. Ons gezamenlijk doel is dat jij je mooiste JIJ kan leven.

Jij bepaalt het budget.

  • De prijs voor een personal shopping is €47,00 per uur. Indien je wil dat ik met de auto rijd, betaal je me €0,50 per km.
  • Hoe lang we shoppen, bepaal jij.
  • Passen is ook oefenen.
  • Jij beslist wat je koopt.
  • Voor meer info of een afspraak kan je me bellen op 0476/54.55.68 of mailen op an@anabelle.be