Gezellige shopdag

Vind je het nog een beetje moeilijk om de tips van je kleuren- en stijlanalyse in de praktijk om te zetten?

Ik ga graag met je mee als personal shopper. We plannen een gezellige shopdag in de stad die jij verkiest. Het maakt niet uit of we een halve of een hele dag shoppen.

Shoppen

Om met veel enthousiasme uit te kijken naar die leuke dag overleggen we vooraf, telefonisch of via e-mail, waar we naartoe gaan en wat ons belangrijkste doel is. Ik leer je hoe je van kleding in de rekken al kan zien of de kleuren, snit of print wel bij je passen en waarom bepaalde outfits wel bij je passen en andere niet. Hoe lang we shoppen en voor welk budget bepaal jij volledig zelf.

Kosten

  • De prijs voor een personal shopping is €37,00 per uur. Indien je wil dat ik met de auto rijd, betaal je me €0,40 per km.
  • Gaan we een hele dag shoppen, dan geniet ik graag samen met jou van een kleine lunch.
  • Voor meer info of een afspraak kan je me bellen op 0476/54.55.68 of mailen op an@anabelle.be

Reorganisatie van je garderobe

Om je kleur- en stijltips te oefenen in de praktijk of om echt goed voorbereid te zijn op een personal shopdag help ik je graag bij de opruiming van je kleerkast. We bekijken samen welke outfits echt bij je passen, welke andere of betere combinaties je zou kunnen maken en wat er echt nog ontbreekt in je garderobe. Het is als winkelen in je eigen kleerkast.

Hoe lang dit duurt, hangt af van de grootte van je garderobe. De prijs is €37,00 per uur.