Laat jouw mooiste versie zien

Jij wil de wereld aankunnen en al die bruisende energie in jou weer vrij laten. En terecht. Laat de wereld zien wat voor een bijzonder mens je bent.

Je hebt veel in je mars en in een Persoonlijke Kracht test benoemen we al je talenten met kleuren. Je 4 belangrijkste powerkleuren geven een totaalbeeld van wie je bent. Deze 4 powerkleuren zijn jouw blauwdruk tot succes. Ze helpen je dagelijks om je twijfels en onzekerheden vaarwel te zeggen en zelfverzekerd in je schoenen te staan. Het is tijd om echt uit te stralen wie je bent. Je mag mild zijn voor jezelf en jouw mooiste versie laten zien.

Zet je volledige zelf in !

De Persoonlijke Kracht Methodiek legt de nadruk op wat er is en dit met een positieve waardering voor jouw kracht en talenten. We zetten opnieuw in de verf wat jij zo vanzelfsprekend kan. Je talenten zijn die kwaliteiten die je doet zonder dat het veel energie vraagt. Juist andersom, ze geven je energie. Met je blauwdruk aan kleuren krijg jij in beeld welke kwaliteiten, welke drijfveren en welke aanpak jou energie geeft. En het gaat over de aanpak en drijfveren die jij reeds in je hebt. Je mag nu je volledige zelf inzetten om in je energie te komen. Je hebt het reeds allemaal in jou. Met Persoonlijke kracht brengen we jouw binnenkant kleurrijk zichtbaar aan de buitenkant.

Laat het kind in je weer zijn

Met je talenten word je geboren en sommige kwaliteiten worden jou ook gaandeweg aangeleerd gedurende de jaren na je geboorte. Dat wat jij als vanzelfsprekend doet, heb je in je van bij het begin bij. En misschien kon of mocht het er niet helemaal zijn. Met je blauwdruk aan kleuren komen we weer volledig terug bij wie jij bent. Alles wat je bent en wat je geleerd hebt mag er zijn en gaan we inzetten om jouw stip op de horizon te bereiken. Wat is jouw doel? Wat is jouw verlangen? Samen met jouw kleuren begeleid ik je op dit pad om jouw doel en verlangen te bereiken. Ook de kleur van je verlangen zetten we mee in. Zo brengen we jouw impact in kaart.

Wacht niet op later

Met de woorden ‘ja, dat ga ik eens doen’ kom je niet tot succes. Dus kies nu voor jezelf en jouw succes. Indien je Jouw Superpower reeds kent, ben je halverwege.

Je betaalt dan  €237,00 voor de 2 blauwdruksessies, inclusief jouw blauwdrukrapport en alle hulpmaterialen. Je rapport en de materialen worden je dagelijkse houvast. En bovendien mag je me steeds mailen voor advies.

Boek je ineens het volledige Persoonlijke kracht traject, dus 2 sessies Jouw Superpower en 2 sessies Persoonlijke Kracht, dan betaal je €447,00. Je ontvangt dus 5% korting op het volledige traject.