Stijl

Kleurenanalyse achter de rug en heb je nu ook behoefte om meer te weten over stijl?

Ken je je juiste kleurtinten en doe je toch nog soms miskopen?

Ben je recht of rond gebouwd? Wist je dat je lichaamsbouw mee bepaalt welke soort stof en snit je best draagt om je figuur het best tot uiting te laten komen?

Draag je misschien alle stijlen door mekaar? En vraag je je af of dat dan wel ok is?

Heb je het lastig met kiezen welke stijl je best draagt voor welke gelegenheid?

Stijlanalyse

Tijdens een stijlanalyse laat ik je zien welk figuurtype je bent en hoe je lichaam gebouwd is. Ik nodig je uit om naar je werkelijke figuur te kijken en niet langer naar een vervormd beeld van jezelf. Meten is weten. En dat gaan we doen, zodat je duidelijk weet of het idee in je hoofd ook klopt met de werkelijkheid. Laat je verrassen.

Ik beloof je weer een positiever en ook realistischer beeld van jezelf. Je krijgt tips mee naar huis om je pluspuntjes te accentueren en je minpuntjes te camoufleren. Je leert hiermee werken zodat je voortaan met een goed gevoel voor je spiegel kan staan.

Kosten

  • Een stijlanalyse duurt ongeveer 1,5 uur. De prijs is €87,00. Een kleurenanalyse vooraf is wenselijk.
  • Voor meer info of een afspraak kan je me bellen op 0476/54.55.68 of mailen op an@anabelle.be
  • Voor een kleuren- en stijlanalyse betaal je €197,00, inclusief kleurenwaaier. Plan hiervoor een 3 uur in je agenda.

Een imagotraject bestaat uit 3 coachmomenten en 1 afsluitend vragenmoment :

  • je garderobe opruimen. We kijken wat wel nog bij je past en wat niet. Miskopen houden we opzij om na de analyse uit te leren. We maken een lijstje van wat echt nodig is om effectief en praktisch dagelijks stralend voor de dag te komen.
  • een persoonlijke kleur- en stijlanalyse met outfittips om doelgericht aan de slag te gaan.
  • Personal shopping om de theorie om te zetten in praktijk. Ik zoek vooraf uit waar we het beste resultaat kunnen boeken voor jou. Oefening baart kunst
  • Bel- of Skypemoment om je laatste vragen te beantwoorden en je twijfels weg te nemen.
  • Je betaalt €447,00 voor het traject + kms

Theorie in praktijk

Theorie is mooi, praktijk is mooier. Het is heel logisch dat je toch nog wel eens twijfelt. Je hebt veel info gekregen tijdens je kleur- en stijlanalyse en dan komen er praktische vragen wanneer je voor je kleerkast staat of in de winkel. Wil je graag de tips van je analyse omzetten in de praktijk en voel je je niet helemaal zeker, dan kan een personal shopping of een reorganisatie van je garderobe je zeker helpen.