Laat jouw mooiste versie zien

Je hebt een duidelijk plan als ondernemer over welke richting je uitgaat, waarom je doet wat je doet en hoe je dit allemaal gaat aanpakken. Je wil de wereld laten zien wat jij te bieden hebt. En dat doe je best in de juiste kleuren.

Na een traject ‘Ondernemer vanuit het hart‘ ken je de kleuren van je talenten, je uitdagingen en je grootste verlangen. Daarmee kan je aan de slag voor je personal branding en die gaan we ook gebruiken voor jou, want jij bent je onderneming. Tijdens een personal shopping laat ik je zien hoe je die kleuren kan inzetten om ervoor te zorgen dat je goed begrepen wordt. Door de juiste kleur en stijl in je kleding zet je jezelf neer als ondernemer.

Het totale plaatje !

Zichtbaarheid heb je nodig als ondernemer. En dat gaat over een totaalplaatje : je huisstijl, je logo, jij als ondernemer, goede foto’s, storytelling, online marketing.

Ik werk samen met experten om jou op een authentieke manier zichtbaar te laten stralen. Jill Geens van IN.DRUK duikt mee in jouw verhaal en jouw kleuren om tot de gepaste huisstijl en logo te komen. Indien gewenst kan zij ook je website mee ontwerpen.

Marijke Hermans van Vertelpunt inspireert je in storytelling en online marketing. In dit traject biedt ze je tijdens een efficiënte sessie van 3 uur een basis voor jouw online zichtbaarheid. Daarna kies je zelf waar je nog meer behoefte aan hebt op dit vlak.

Laat het kind in je weer zijn

Wie jij bent, ligt aan de basis van hoe je authentiek zichtbaar kan zijn als ondernemer. Jouw kleuren zijn het hulpmiddel in heel dit traject. Wanneer je die inzet in je kledingstijl, huisstijl, logo en online marketing, breng je een verhaal dat klopt. En natuurlijk mag jij, als persoon, niet ontbreken. Jij mag jezelf volledig laten zien.

Om zichtbaar te zijn kom je best goed in beeld als ondernemer. Mooie foto’s die jouw mooiste versie laten zien in de juiste setting is een must als ondernemer. Daar zorgt Tinneke Van den Broeck van GoddessBrandPhotography voor.

Voor de vrouwelijke ondernemers passeren we voor de fotoshoot bij beautysalon by Nina voor een maquillage met naturelle look. Jouw goed gevoel straal je uit op de foto’s.

Een totaalpakket dus voor jou als ondernemer

Duidelijke prijs = geen verrassingen

Dit traject ‘Zichtbaar als ondernemer’ biedt je een totaalpakket voor een duidelijke prijs :

  • personal shopping (4u) zodat jij laat zien wie je bent
  • logo, huisstijl en 500 naamkaartjes met een kloppend verhaal als ondernemer
  • fotoshoot in de juiste setting met 15 inzetbare foto’s als resultaat
  • maquillage voor de vrouwelijke onderneemster
  • online marketing en storytelling, individuele sessie of deelname aan een groepsessie van 3u

Dit traject kost je €2875,00 excl. BTW.

Voor het gedeelte van de online marketing kan je beroep doen op de KMO-portefeuille en dan bespaar je €150,00

Je kan zeker ook beroep doen op onze experts voor extra diensten die niet inbegrepen zijn in dit traject. Zij geven je ook daarvoor een eerlijke prijs.