Mag werken plezant zijn?

Word het lastig om al die ballen gelijk in de lucht te houden? Is de balans tussen je werk en privéleven zoek?

Sta je op met een gevoel van ‘moeten’ gaan werken omdat geld verdienen nu eenmaal noodzakelijk is?

Ontbreekt het je aan goesting om naar je werk te vertrekken?

En toch suddert er iets van ‘ik doe mijn werk nog wel graag’?

Mis je erkenning voor wat je allemaal doet en voel je jezelf tegelijkertijd een aansteller als je dat zou benoemen?

Denk je dat je beter kan zwijgen want je hebt al zo vaak gezegd wat er mis loopt en je baas wil toch niet luisteren?

Valt de sleur van alle dagen werken je zwaar en denk je dat minder werken geen optie is? Of moet je dit toch nog die laatste jaren voor je pensioen volhouden?

Een begripvol klankbord is welkom

Of ben jij die ondernemer die alles alleen doet en wel eens nood heeft aan een klankbord?

Heb je last van financiële stress en zorgt dat ervoor dat je nooit echt helemaal vakantie kan nemen? Is rust in je hoofd vinden lastig want er is altijd wel iets dat je nog zou moeten oplossen?

Ben je een ondernemer die opgroeide in een gezin van werknemers en lijken ook je vrienden je niet helemaal te begrijpen?

Zoek je iemand die doelgericht met je mee denkt zodat je vooruit komt en het allemaal wat vlotter loopt?

Kijk eens naar je loopbaan !

Als er hierboven vragen staan die jou aan het denken zetten, dan is het tijd om een kennismakingsgesprek in te plannen. Er bestaan immers wel wat misverstanden over loopbaanbegeleiding. Loopbaanbegeleiding betekent absoluut niet dat je van werk dient te veranderen.

Soms is de inhoud van je job niet het probleem, soms juist wel en wil je toch niet van werkgever veranderen. Ik neem de kern van je struikelblok mee onder de loep en begeleid je stap voor stap, zodat je mogelijk wel een gesprek kan aangaan met je leidinggevende over de werking binnen je team, over een ander werkregime, over een lastige relatie met een collega, over veranderen van functie binnen het bedrijf.

We brengen in kaart wat jouw energie opslorpt, waardoor je ‘s morgens al moe vertrekt. We maken duidelijk waar je energie van bruist en hoe je die kan inzetten in je huidige job of welke stappen je kan nemen om naar die andere job over te stappen op een vlotte manier. Wanneer je denkt aan verandering, zie je misschien veel beren op de weg. Ik maak van die grote, bruine beren samen met jou lekkere gummibeertjes.

Als erkend loopbaanbegeleider bij WISL ga ik mee op pad tijdens jouw zoektocht naar aangenamer en zinvoller werken. WISL staat voor ‘We Inspire, Share and Learn’. Wij houden van wisselwerking, samenwerken en open communiceren. Jij bepaalt wat er aan bod komt in je loopbaantraject en hoe lang de loopbaanbegeleiding duurt. Wil je graag weten of ik de geschikte loopbaancoach ben voor jou, boek dan een gratis kennismakingsgesprek. Zo kom je te weten wie ik ben, hoe ik werk en welke ervaring ik zelf heb.

Gezien WISL een erkend loopbaancentrum is, betekent dit dat je mij kan betalen met loopbaancheques van VDAB.

Wat zijn loopbaancheques van VDAB?

  • indien je min. 7 jaar werkt en woont in Vlaanderen of Brussel heb je recht op 2 loopbaancheques
  • elke cheque kost €45,00 en 2 cheques geven je samen recht op 7 uur loopbaanbegeleiding
  • zowel werknemers als ondernemers, zowel voltijds als deeltijds tewerkgestelden hebben recht op loopbaancheques en dit om de 6 jaar gedurende heel je loopbaan
  • in sommige afwijkende situaties heb je toch ook recht en dat vraag ik met plezier voor je na.
  • je dient loopbaanbegeleiding steeds in het Nederlands te volgen