In verbinding groeien

Heb je het gevoel dat je jezelf ergens afremt?

Wil je stappen vooruit zetten en weet je niet hoe?

Zou je de inspiratie van een groep wel leuk vinden?

Heb je soms nood aan bevestiging van anderen ?

Dan is de groepssessie ‘Thuiskomen bij jezelf’ een interessantere keuze dan een individueel sterktetraject. Het geeft je de kans om samen met gelijkgestemden op pad te gaan en jezelf beter te leren kennen in wie je bent en wat je het liefste wilt op dit moment.

In verbinding groeien samen met oplossingsgerichte mensen geeft positieve energie.

Je waardevolle zelf laten zien

In een veilige sfeer gaan we dieper in op onze verlangens. Ook hier helpt de kleurenpsychologie ons om duidelijke taal te spreken over hoe we onze sterkste versie willen leven. Met kleuren benoemen we ons gevoel van succes en geluk.

Zelfs al verlangen we allemaal iets anders, toch vinden we herkenning bij mekaar en dat helpt om de inspiratie en energie te laten stromen. Elk van ons voelt zich anders dan de anderen en juist dat komt helemaal als geroepen in de groepen die samenkomen bij Anabelle.

Hier brengen we heel duidelijk in beeld hoe bijzonder jij bent. Hier mag jij je waardevolle zelf zijn en laten zien.

Vol vertrouwen je dromen waarmaken

Voelen wat je in je mars hebt om dat grootste verlangen te bereiken, dat geeft rust in je hoofd en een energieboost tegelijkertijd. Doe dat in groep en de kracht vermenigvuldigt zich.

Het werkt enorm versterkend wanneer we je innerlijke kwaliteiten, je sterkste talenten visueel maken met kleuren tijdens dit ‘thuiskomen bij jezelf’. In de verschillen onderling zien we onze grootste kracht zeer helder. We zijn spiegels voor mekaar en juist daardoor voel je de durf om je belangrijkste waarden in te zetten.

Je voelt de goesting om volledig jezelf te zijn en onbevangen je dromen te gaan waarmaken met alles wat je in je hebt. Dankzij de oprechtheid van de groep kan je groeien en concrete stappen zetten op het pad naar ‘de leiding over je leven nemen’.