Wandel mee naar je sterkste versie

Omdat samen wandelen ook praten in beweging brengt
Omdat bewegen in de buitenlucht ademruimte geeft
Omdat ademruimte nodig is om te kunnen zijn wie je bent
Omdat jouw ‘zijn‘ elke groep sterker kan maken

 

Tijdens een sterktewandeling praten we over dat wat ons bezig houdt en over hoe we daarmee om kunnen gaan. Je maakt kennis met de kleurenpsychologie die ik inzet tijdens mijn sterktecoaching. Ik vertel je hoe de positiviteit van kleur je innerlijk welzijn kan verbeteren. Kleur versoepelt de verbinding tussen je ratio en je gevoel en versterkt de verbinding tussen je innerlijk en je uiterlijk.

Ga je mee op pad van onbewust naar bewust sterk zijn?

Kies waar je pad loopt

De sterktewandeling ontstond tijdens corona. Op zoek naar verbinding en positieve vibes ging ik in bubbels van 4 personen wandelen langs de Nete in Grobbendonk, mijn eigen dorp dus. Dankzij het enthousiasme van de wandelaars zette ik dit verder ook na corona. Intussen wandel ik zowel langs de kleurrijke Nete te Grobbendonk als in het bos van de Averegten. We spotten de kleuren van de natuur en de signalen van het leven. We praten over hoe we op een positieve manier kunnen omgaan met alles wat op ons pad komt.

We wandelen ongeveer 5 km en houden rekening met het tempo van de aanwezigen. Indien gewenst sluiten we de wandeling af met gezellig samen iets drinken in een nabije taverne.

 

Data 2024:

Nete Grobbendonk :

Maandag 13 mei, 9 september

Vrijdag 12 juli, 8 november

Zaterdag 8 juni, , Zaterdag 10 augustus, Zaterdag 5 oktober

Averegten Heist-op-den-Berg :

Vrijdag 24 mei, Maandag 24 juni

Ontdek hier de geplande wandelingen