Hoe stop ik het denken ?

Voel je jezelf geregeld anders of onbegrepen?

Ontbreekt de energie je vaak om duidelijk te maken wat je bedoelt?

Denk je al te dikwijls dat jij het fout voor hebt?

Bekruipt het gevoel van niet goed genoeg zijn je telkens weer?

Doe je altijd je uiterste best om voor iedereen goed te doen en toch lijkt het alsof niemand dat ziet?

Ken je het gevoel : voor iedereen zorgen, aan iedereen een luisterend oor en begrip geven en wie zorgt voor jou, luistert naar jou en begrijpt jou?

Voel je soms het conflict in jezelf van graag overal bij zijn samen met mensen en dan willen dat ze je allemaal eens met rust zouden laten?

Zeg jij continu ‘sorry’ voor alles wat je zegt of doet omwille van een steeds terugkerend schuldgevoel?

Je mag zijn wie je bent !

Meer rust in je hoofd, daar droom je van.

Begrip vinden voor hoe jij je voelt zou je al helpen.

Veiligheid vinden bij iemand die je ziet voor wie je bent zou je deugd doen.

Herkenning en waardering voor wie je bent zou verademing brengen.

Die ratrace wil je niet langer, druk en een gevoel van ‘moeten’ evenmin.

Je wil graag onbevangen jezelf zijn en niet gezien worden als degene die altijd de problemen ziet, want diep vanbinnen weet je dat jouw glas altijd halfvol is en zeker niet halfleeg. Je wil in alle openheid je volledige zelf zijn en toch twijfel je, want telkens als je heel oprecht praat over hoe jij je voelt, lijkt het alsof niemand je echt begrijpt. Je hebt het gehad met beschouwd te worden als de overdrijver of aandachttrekker.

Durf je sterkste versie leven !

Sterktecoaching helpt je om het om te draaien en verandering te brengen in je gevoel en je leven.

Het zorgt ervoor dat je weer onafhankelijk in het leven kan staan en je leven kan leiden in plaats van lijden. Het brengt je voorbij dat gevoel van niet ‘au sérieux’ genomen worden. Een sterktetraject betekent de start om je verleden achter je te laten en je niet langer geremd te voelen. Je zal weer meer vreugde ervaren en kunnen genieten van wie je bent en wat je hebt. Je zet op een efficiënte manier stappen vooruit en gaat eindelijk alles wat je leerde tot op vandaag benutten. Het is gedaan met opleidingen blijven volgen waarmee je niets doet. Als sterke persoonlijkheid leer je ook hoe je toch kwetsbaar mag zijn. Je mag weer vertrouwen op je gevoel zonder dat het knaagt aan je zelfvertrouwen. Jouw enthousiasme mag er weer helemaal zijn. En je zal voelen dat je hiermee van betekenis mag zijn en de wereld een stukje mooier mag maken, helemaal met wie jij bent.

Een sterktetraject bestaat uit 4 coachingssessies van 1,5u. In totaal dus 6u sterktecoaching.

We starten met het in beeld brengen van je verlangens. Wat is je allergrootste verlangen? En daarnaast gaan we ook op zoek naar wat jou echt gelukkig maakt en hoe je jezelf als succesvol ziet. Hoe leef jij de beste versie van jezelf. Met de hulp van de kleurenpsychologie geven we duidelijke taal aan dat wat jij zo graag wilt.

Vervolgens brengen we in beeld wat jij zo vanzelfsprekend goed kan. We nemen jouw talenten onder de loep en komen zo te weten wat jou energie geeft en wat aan je energie vreet. Waar nodig gaan we ook dieper in op jouw kernwaarden. Want leven tegen je kernwaarden in voelt als varen tegen de stroom in.

Tot slot leer je in dit traject ook communiceren vanuit jouw persoonlijkheid, vanuit jouw eigenheid. Jouw leiderschaps- en communicatiestijl mag je inzetten om stap voor stap je doelen te bereiken. Vanuit je blauwdruk aan talenten krijg je visueel in beeld wat je in huis hebt om je verlangens te realiseren. Samen leggen we die puzzelstukjes op tafel die je nog nodig hebt om je leven te leiden naar jouw wensen.