Transformeer naar je echte ik !

Droom je van meer zelfzekerheid, van volledig jezelf durven zijn, van je beter in je vel voelen, van dagelijks vol goesting en vitaliteit er tegenaan gaan? Jezelf durven zijn is ook durven kiezen voor wat jij wilt, zonder je egoïstisch te voelen. Geluk betekent immers voor iedereen iets anders. Mogelijk droom jij van meer Erkenning en Waardering of van meer Vrijheid en Ruimte. Succesvol zijn kan je ook gelukkig maken en durf je dat te benoemen of klinkt dat vies? Misschien wil je gewoon meer Tijd en Energie of meer Plezier in het leven? Of ben je op zoek naar een Veiliger Gevoel? En natuurlijk betekenen Gezondheid en Welbevinden ook vaak dat je je gelukkig voelt.

Waardeer jezelf !

Om je mooiste versie te durven leven is het nodig om een eerlijke blik op jezelf te werpen, om te kijken naar wat je goed kan en wat je moeilijk vindt, om te leren waarom je sommige uitdagingen altijd weer uit de weg gaat. Mogelijk word je gek van je uitstelgedrag en blijft dit sterker dan jezelf. Op een aangename manier ga ik met jou voor die spiegel staan. Met 40 kleurtinten benoemen we jouw talenten en uitdagingen en maken die zichtbaar. Dat maakt de confrontatie met jezelf veel plezanter. Bovendien leer ik je de juiste kleuren in te zetten zodat je een dagelijkse houvast hebt om je dromen te bereiken.

Waarom kleur? Omdat kleur de verbinding legt zowel tussen je ratio en je gevoel als tussen je innerlijk en je uiterlijk.

Durf je mooiste versie leven!

Een sterktetraject bestaat uit 4 coachingsessies van 1,5u, een volledig rapport en hulpmaterialen. Dit kost €497,00. Tijdens die sterktecoaching brengen we jouw grootste verlangen in beeld, jouw sterkste talenten en de valkuilen waar je soms mee worstelt. We gaan je twijfels en angsten analyseren en je leren begrijpen hoe je daar voorbij kan komen. We zien en horen je als complete mens, privé en professioneel en leggen de verbinding tussen je ratio en je gevoel. Met psychologie, positieve mindtraining en de kracht van kleur help ik je om jezelf volledig te accepteren voor wie je bent. Zo zal je durven leven wie je graag wil zijn. Je mag weer mild zijn voor jezelf en jouw mooiste versie laten zien.