Brainstormen, Begrijpen en verbinden

Als ondernemer heb je veel te bedenken, te leren en te beslissen. Dat geeft je soms het gevoel dat er heel veel op je af komt en dat er je alleen voor staat. Brainstormen over je onderneming in een groep met gelijkgestemden biedt veel nieuwe energie en inzichten. Als ondernemer heb je nood aan connecteren met anderen die weten hoe het voelt en die je zoektocht begrijpen. Ondernemers helpen mekaar graag. In verschillende groepssessies gaan we samen op pad. Je gaat naar huis met handen vol inspiratie en hartverwarmende contacten, waar je nog lang beroep op zal kunnen doen.

Jij bent je onderneming

Je legt je hart en je ziel in je onderneming en je wil geen kopie zijn van een ander. Tijdens deze workshop worden jouw sterkste talenten, uitdagingen en verlangen duidelijk. Je krijgt in beeld WAAROM jij doet wat je doet en hoe je jezelf onderscheidt van andere ondernemers. Tijdens een groepsessie van 6 uur leggen we de basis voor het bepalen van je WHY en heb je de aanzet voor je businessplan. Je drijfveren en je aanpak worden zichtbaar en maken duidelijk hoe jouw onderneming succesvol kan zijn. Door jouw talenten en je grootste verlangen te vertalen in kleuren krijg je zicht op je huisstijl en je verhaal als ondernemer. Kostprijs is €197,00 inclusief gezonde lunch, koffie, thee, water en versnaperingen.

Maak je droom waar

Om impact te maken als ondernemer en je droom waar te maken, is het belangrijk dat je jouw authentieke verhaal vertelt en je onderneming stralend in de wereld neerzet. Na de workshop ‘Jij bent je onderneming’ is deze groepssessie een vervolg dat jou laat groeien. We gaan dieper in op jouw blauwdruk aan talenten en uitdagingen. Je krijgt duidelijk in kaart wat je best zelf ter harte neemt in je onderneming, omdat het je energie geeft en omdat jij de drijvende kracht bent. Daarnaast krijg je ook in beeld welke zaken je beter uitbesteedt omdat ze te veel van je energie vreten. Dan is het rendabeler om experten aan te spreken.

We gaan verder aan de slag met kleuren om je verhaal ook non-verbaal mooi naar buiten te brengen. Een authentieke personal branding maakt je zichtbaar. Je wordt 4 uur gevoed met inspirerende inzichten en we sluiten af met een gezamenlijke lunch. Kostprijs €167,00 inclusief lunch, koffie, thee, water en versnaperingen.

Inspirerend en verbindend ondernemen

Een aantal keer per jaar organiseer ik een netwerkmoment voor alle ondernemers die beide workshops (Jij bent je onderneming & Maak je droom waar) gevolgd hebben. Samen brainstormen over je onderneming werkt verbindend en inspirerend. Je hebt samen je kindje gecreëerd en na een bepaalde periode sta je een heel eind verder. Elke nieuwe fase vraagt om nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen en nieuwe uitdagingen. Hoe fijn is het om die op tafel te kunnen leggen in een vertrouwde groep, mensen die het begin van jouw droom mee gevoeld hebben.

Je wordt telkens in een nieuw kader ontvangen en uitgedaagd met nieuwe activiteiten. Je vindt de netwerkmomenten in de agenda.