Een objectief klankbord

Heb je het gevoel dat er meer in je zit? Wil je graag starten als ondernemer en mis je durf en doorzettingsvermogen? Of heb je wel een idee en krijg je het niet helemaal helder? Misschien voel je het zelfs tot in de toppen van je tenen dat je wil ondernemen en staat je omgeving er wat twijfelend tegenover. Dat kan je veel onzekerheid geven. Belangrijk is dat je een objectief klankbord hebt, iemand die je bij staat met een realistische blik en praktisch advies.

Het begin van ondernemen

Naast luisteren naar jouw idee ga ik ook mee kijken naar wie jij bent als mens, welke talenten je hebt en waar je uitdagingen zitten. We brengen in kaart wat jouw aanpak en drijfveren zijn. Dat wil zeggen dat we beginnen bij het begin van ondernemen. We kijken naar WIE jij bent, WAT je graag wil doen en WAAROM je dit wil doen. Ik geef je een aanzet tot een businessplan en vertrek vanuit wie jij bent, want jij bent degene die het zal waarmaken.

Kleur je merk

Je krijgt duidelijkheid over je sterkste talenten en over je valkuilen. Zo weten we wat jij best zelf doet in je onderneming en wat je mogelijk beter uitbesteedt. Zo verlies je geen energie aan de foute dingen en zet je je talenten efficiënt in in je onderneming. Ook je grootste verlangen, die stip op de horizon die je wil bereiken, gaan we duidelijk formuleren. Dan weet je naar welk doel je naartoe werkt. Talenten, uitdagingen en verlangen worden gelinkt aan kleuren. Die kleuren zullen je helpen in zelfzekerheid, bewustwording en doorzettingsvermogen en anderzijds zullen ze de basis worden voor je personal branding.

Jij bent je onderneming

Dit sterke ondernemerstraject start vanuit jouw kern, want jij bent je onderneming. Je vult eerst een associatieve vragenlijst. Het resultaat hiervan vormt de leidraad om te bespreken wie jij bent als mens en als ondernemer, los van opvoeding en omgeving, los van belemmerende overtuigingen. Stap voor stap wordt je pad als ondernemer zichtbaar en krijg je die houvast om te springen als ondernemer. Dit basistraject bestaat uit 5 sessies, volledig rapport en werkmaterialen en kost €577,00. Deze blauwdruk is je sleutel tot succes en dient als basis om je krachtig zichtbaar te maken als ondernemer.