Het topje van de ijsberg

Heb je met je team Samen Sterk achter de rug ? Dan ken je reeds jouw grootste kracht, alsook die van je collega’s. Natuurlijk weet je dat jullie veel meer zijn dan enkel je powertype, je belangrijkste powerkleur. Je voelt dat je meer zichtbaar wil zijn, meer wil groeien en jullie willen graag het topje van de ijsberg bereiken. In dit vervolg op Samen Sterk gaan we voor de sleutel tot succes. Je krijgt zicht op jouw blauwdruk van je 4 belangrijkste powerkleuren. Dit geeft een totaalbeeld van wie je bent. Het wordt nu nog beter duidelijk waar jullie mekaar als collega’s kunnen aanvullen en versterken.

Sleutel tot succes

De Persoonlijke kracht Methodiek is gebaseerd op de filosofie van Elementen en de psychologie van Kleur. Met een positieve blik wordt de nadruk gelegd op wat er is en verder kan groeien. De test meet de hele mens, zowel ratio als gevoel, zowel werk als privé.

Door je power- en balanskleuren, na dit event, te gebruiken in je kleding treedt een onbewust bewustwordingsproces in gang. Zo kom je in je persoonlijke kracht te staan, groeit je zelfvertrouwen, verbetert je zelfbeeld en wordt verandering in gang gezet. Zo erken je je grootste kracht en zet je non-verbale communicatie in.

Zeg nooit nooit

Mogelijk lijkt alles prima in je team en denk je dit hebben wij niet nodig. Goed bezig dan.

‘Het kan iedereen overkomen’ is nochtans wel een waarheid als een koe. Soms sluimert er wat onderhuids. Het lijkt niet erg. Het voelt alsof er nog geen actie nodig is. Dus doen we niets. Wist je trouwens dat we het vaak moeilijk hebben met hulp vragen? Toch geven we graag hulp en is hulp vaak welkom. Een beetje hulp of begrip van iemand in je omgeving, en dus ook in je professionele omgeving, kan soms een grote oplossing zijn. Jezelf beter leren kennen, je collega’s beter leren begrijpen, mekaar ondersteunen en sterker maken, dat kan je ook doen wanneer je reeds goed bezig bent. Een team bestaat uit individuen. De uitstraling van een team is dus ook de som van de uitstraling van de individuen. Bovendien beïnvloedt de relatie tussen de individuen ook de uitstraling van het team.

Nu is een goed moment

Het is nooit te laat om actie te ondernemen en ook nooit te vroeg om problemen te voorkomen. Je kan op elk moment de productiviteit in je team verhogen, de werksfeer verbeteren, het ziekteverzuim verlagen, burn-outs en bore-outs voorkomen en het vertrek van goede werknemers vermijden .

Ik bekijk graag mee wat de noden zijn binnen je team. We gaan gericht op zoek naar de juiste samenwerking voor de juiste prijs. Afhankelijk van het team is ook tussentijdse individuele begeleiding van elk teamlid mogelijk. Voor elk team bestaat een voorstel op maat.