Ontketen je overtuigingen

Een aangename werksfeer. Alle dagen met goesting naar je werk. Een productief team. Open communicatie en respectvolle duidelijkheid. Klinkt dit als muziek in je oren? Of denk je dat het een utopie is? Het is overal wel iets, vind je misschien.

Wil jij met je team groeien naar een samen sterk ? Groeien naar meer begrip, meer openheid, meer productiviteit, meer verbinding? Durven jij en je teamleden kleur bekennen en gaan voor een krachtig, energiek team, waarin elke collega tot zijn recht komt en mag stralen in al zijn/haar talenten? Een team dat resultaten boekt op een mensgerichte manier? Elk team kan dit realiseren.

Kleur bekennen

Met Samen Sterk doen we de zoektocht naar ieders talenten aan de hand van kleuren.

Een aantal dagen voor dit teamevent vult elk teamlid de Persoonlijke Kracht test in. Het resultaat van deze vragenlijst geeft een totaalbeeld op jouw aanpak en jouw drijfveren. We kijken naar jouw allersterkste talenten en we benoemen die met 1 van de 40 kleurtinten uit de Persoonlijke Kracht Methodiek. Deze powerkleur omvat die kwaliteiten die je zo vanzelfsprekend doet, dat je denkt dat iedereen ze kan. Dat is niet zo.

Tijdens Samen sterk gaan ogen open. Spontaan worden complimenten uitgesproken. Met sommige collega’s deel je dezelfde drijfveer, met andere deel je dezelfde aanpak en nog andere kunnen jou net helpen om van je valkuilen weg te blijven. Je ziet duidelijk waar je mekaar kan aanvullen. De kleuren helpen je om zowel je talenten als je uitdagingen te benoemen.

Open gesprek, aangename werksfeer

Begrip voor mekaars aanpak en drijfveren ontstaat spontaan tijdens Samen Sterk. Het wordt ook duidelijk hoe jullie logisch kunnen samenwerken. Kleuren maken het kind in ons weer wakker en ze leren ons om hulp te vragen aan mekaar. Dat is voor velen onder ons lastig.

Wanneer je jezelf weer beter in beeld hebt en begrijpt, lukt dit allemaal vlotter. Mekaars sterktes zien, mekaars kleuren zien en zo ook mekaars complementariteit zien nodigt uit om mekaars hulp te vragen. Dat maakt een team sterker.

Voor iedereen anders

Elk individu is anders en dus ook elk team. We bespreken daarom op voorhand de noden van het team. Op basis daarvan maak ik graag een voorstel op maat. We gaan gericht op zoek naar de juiste samenwerking voor de juiste prijs. Afhankelijk van het team is ook tussentijdse individuele begeleiding van elk teamlid mogelijk.

Na Samen Sterk ken je mekaars grootste power, mekaars belangrijkste powerkleur, ook wel powertype genoemd. En mogelijk heb je nu zin in meer en wil je verder met Energiek in je team. Naast je belangrijkste powerkleur krijg je in deze vervolgworkshop je volgende 3 powerkleuren te zien, jouw blauwdruk tot succes.