Kleur bekennen

Een aangename werksfeer. Alle dagen met goesting naar je werk. Een productief team. Open communicatie en respectvolle werksfeer. Klinkt dit als muziek in je oren?

Wil jij met je team groeien naar een samen sterk ? Groeien naar meer begrip, meer openheid, meer productiviteit, meer verbinding? Durven jij en je teamleden kleur bekennen en gaan voor een krachtig, energiek team, waarin elke collega tot zijn recht komt en mag stralen in al zijn/haar talenten? Staan de neuzen van je team allemaal in dezelfde richting? Een team dat resultaten boekt op een mensgerichte manier? Dit kan voor elk team.

Open gesprek, aangename werksfeer

Met Samen Sterk maken we, aan de hand van een associatieve vragenlijst, jouw blauwdruk van allersterkste talenten duidelijk. Dit geeft een totaalbeeld op jouw aanpak en jouw drijfveren. Je talenten, uitdagingen en verlangen wordt benoemd in kleuren, omdat kleuren de verbinding leggen tussen je ratio en je gevoel, tussen je innerlijk en je uiterlijk.

Tijdens deze workshop gaan ogen open. Spontaan worden complimenten uitgesproken. Met sommige collega’s deel je dezelfde drijfveer, met andere deel je dezelfde aanpak en nog andere kunnen jou net helpen om van je valkuilen weg te blijven. Je ziet duidelijk waar je mekaar kan aanvullen. De kleuren helpen je om hulp te vragen en je uitdagingen aan te gaan.

Verbindend communiceren

Begrip voor mekaars aanpak en drijfveren ontstaat zeer vlot tijdens Samen Sterk. Het wordt ook duidelijk hoe jullie logisch kunnen samenwerken. Kleuren maken het kind in ons weer wakker en ze leren ons om hulp te vragen aan mekaar. Dat is voor velen onder ons lastig.

Wanneer je jezelf weer beter in beeld hebt en begrijpt, lukt dit allemaal vlotter. Mekaars sterktes zien, mekaars doelen zien en zo ook mekaars complementariteit zien nodigt uit om mekaars hulp te vragen. Dat maakt een team sterker.

Voor iedereen anders

Elk individu is anders en dus ook elk team. We bespreken daarom op voorhand de noden van het team. Op basis daarvan maak ik graag een voorstel op maat. We gaan gericht op zoek naar de juiste samenwerking voor de juiste prijs. Afhankelijk van het team is ook tussentijdse individuele begeleiding van elk teamlid mogelijk.

Na Samen Sterk ken je mekaars grootste power en mekaars belangrijkste verlangen. Dat geeft zin in meer om je doelen te bereiken. Een goed vervolg is daarom Energiek in je team. Dan krijg je een totaalbeeld van elke collega en zie je de impact die je kan maken als team.