Imago = Identiteit

Als

Binnenkant ≈ Buitenkant ≈ Overkant

Heb je al één of meer kleurenanalyses laten doen en vind je nog steeds dat je het niet weet?

Voel je je heel onzeker?

Zou je je graag beter in je vel voelen en ben je op zoek naar hoe je dit kan bereiken?

Wil je graag met een eigen zaak beginnen en mis je durf en doorzettingsvermogen?

Zakt je energiepeil geregeld onder nul?

Droom je van meer zelfvertrouwen?

Wil je er wél staan en lukt dat niet omdat allerhande factoren je steeds weer platslaan?

Voel je je telkens weer afhankelijk van anderen?

Kleuren binnenkant

Wanneer we op zoek gaan naar de kleuren van je binnenkant, krijg je op al deze vragen een antwoord. Er is slechts één oplossing voor al deze vragen: weten wie jij zelf bent. Ik help je om dat goed in kaart te brengen en jezelf helemaal te accepteren zoals je bent, zodat je voluit kan gaan voor jezelf.

Analyse binnenkant kan op twee manieren

Met kleurdoeken

Deze methode is vergelijkbaar met de klassieke kleurenanalyse maar gaat een stapje verder. We gaan hier op zoek naar welk type persoon (aarde, vuur, lucht, water) je bent en naar welke 4 powerkleuren je in je meedraagt. We kijken niet alleen naar de kleuren die mooi reflecteren op je gelaat, maar gaan ook op zoek naar de kleuren die voor jou goed aanvoelen. We bespreken deze analyse uitgebreid en ik laat je voelen wat de kleuren voor jou kunnen betekenen. In de eerste sessie doen we de analyse en krijg je al een beetje voeling met je belangrijkste powerkleur. In de tweede sessie ervaar je hoe jouw blauwdruk voor succes je kan helpen in je dagelijkse leven.

Aan de hand van het personal power plus rapport

Dit rapport is een vragenlijst over alle aspecten van het leven. Het resultaat hiervan is eveneens een bepaling van welk type persoon je bent en welke je 4 powerkleuren zijn. We bespreken dit rapport uitgebreid, zodat je met veel tips aan de slag kan. Je rapportbundel kan je meenemen om thuis zo vaak na te lezen als nodig.

Ik laat je zien hoe je bepaalde kleuren dagelijks kan integreren in je leven om zo volledig in je kracht te staan. We bespreken zowel je kwaliteiten als je valkuilen, zodat je je kwaliteiten ten volle kan gaan benutten en je je kan wapenen tegen je valkuilen.

Kosten

  • Een kleurenanalyse van je binnenkant begint met de bepaling van jouw belangrijkste powerkleur. Je ontvangt een geprint rapport met materialen, dat we bespreken tijdens een coachings- en ervaringssessie van 1,5u. Je ervaart wat jouw powerkleur voor jou kan betekenen in het dagelijkse leven. Je gaat met een aantal oefeningen naar huis en we prikken een datum voor een opvolgsessie (live of via Skype). Voor dit alles betaal je €157,00
  • Een blauwdruk rapport bepaalt jouw 4 belangrijkste powerkleuren. Voor de prijs van €197,00 ontvang een geprint rapport met materialen, een coachings- en ervaringssessie van 1,5u en een opvolgsessie (live of via Skype. Deze sessie kan je enkel boeken als je reeds eerder een powertype bepaling gehad hebt.

Dit traject omvat een powertype bepaling en een blauwdruk tot succes.  We hebben samen 2 coachings- en ervaringssessies met per sessie een opvolgsessie (live of via Skype) en je neemt je geprint rapport met leerzame materialen mee naar huis. Indien je het volledige traject boekt, betaal je €297,00. Je doet dus €57,00 winst wanneer je er van in het begin voor kiest om jezelf volledig te leren kennen en te gaan voor je dromen tot succes.