De kleuren van je buitenkant

Heb je het gevoel dat je al alle kleuren gedragen hebt in je leven? Of is het je niet altijd even duidelijk welke kleuren nu mooi bij je passen en welke niet? Volg je vaak maar wat anderen zeggen omdat je denkt dat het dan wel ok zal zijn? Misschien koop je soms iets dat je in de winkel wel mooi vindt en toch valt het je dan tegen als je het de eerste keer aan doet? Of ben je er daardoor ook nog nooit mee buiten gekomen? En voel je je zelfs een beetje slecht over dat weggegooid geld? Krijg je soms commentaar van je partner op je miskopen? Zijn er veel outfits die je mooi vindt maar nooit zou durven kopen om welke reden dan ook? En wie heeft je gezegd dat het niets voor jou is? Jijzelf of iemand anders?

Heb je het gevoel dat je al alle kleuren gedragen hebt in je leven?

Weet je niet altijd welke kleuren mooi bij je passen?

Volg je vaak maar wat anderen zeggen omdat je zelf twijfelt?

Misschien koop je soms iets dat je in de winkel wel mooi vindt en dat tegenvalt als je het de eerste keer aan doet?

Hangt er veel in je kast dat je nog nooit gedragen hebt?

Voel je je soms een beetje slecht over al die miskopen?

Mode

Mode, media, vrienden en familie beïnvloeden onze natuurlijke smaak. We groeien er mee op van bij de geboorte. Niet te verwonderen dus dat we gaan twijfelen en het niet meer goed weten.

Wil je terug zelf weten wat het mooiste bij jou past? Laat de kleuren je dan helpen om te ontdekken welke jouw smaak is en welke die van anderen. Laat de kleuren je helpen om terug beter te weten wie jij bent.

Kleurenanalyse

In een kleurenanalyse ga ik samen met jou op zoek naar de kleurtinten die het mooiste reflecteren op jouw gelaat. Ik leer je het verschil tussen koele en warme tinten en waarom het ene beter bij je past dan het andere. Ik leer je zelf in de spiegel te kijken en het verschil te zien. Het is de bedoeling dat je het zelf weer leert aanvoelen, zodat je terug volledig kan vertrouwen op jezelf. Want jij bent degene die jou het beste kent. Zo kan je weer gaan voor de keuzes die voor jou het beste blijven voelen, ook na je aankoop.

Kosten

  • Een kleurenanalyse van je buitenkant duurt ongeveer 1,5 uur.
  • De prijs is € 97,00 (inclusief kleurenwaaier)
  • Voor meer info of een afspraak kan je me bellen op 0476/54.55.68 of mailen op an@anabelle.be
  • Voor een kleuren- en stijlanalyse betaal je €147,00, inclusief kleurenwaaier.
  • Plan hiervoor een 3 uur in je agenda.
  • Voor meer info of een afspraak kan je me bellen op 0476/54.55.68 of mailen op an@anabelle.be
  • Wil je graag een kleurenanalyse boeken samen met je vriendin of je partner dan kan dat voor de prijs van €187,00 (inclusief kleurenwaaier).
  • Voor een kleur- en stijlanalyse voor 2 personen betaal je €277,00, inclusief kleurenwaaier.
  • Voor meer info of een afspraak kan je me bellen op 0476/54.55.68 of mailen op an@anabelle.be