Naturel kan wel

Wil jij er graag goed uitzien op een natuurlijke manier?

Ben je niet gewend om jezelf te maquilleren? Zou je graag wat extra tips en tricks kennen? Vind je rode lipstick mooi, vooral bij andere vrouwen?
Last van een gevoelige huid en durf je nu niet veel meer proberen?

Een belangrijk feestje in het vooruitzicht waarvoor je wil gemaquilleerd worden? Zin in een gezellige en typische meisjesavond met vriendinnen?

Kies wat voor jou het beste is

Ik kreeg geregeld de vraag naar make-up advies. Dankzij een allergische reactie jaren geleden, gebruikte ik zelf weinig make-up, dus ik voelde me er onzeker bij. Bij de Duitse firma LR Health & Beauty vond ik minerale make-up die mijn huid verdraagt en ging er op mijn 45e een nieuwe wereld voor me open.

Sinds begin 2019 ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het bedrijf en de producten van LR Health & Beauty. Naast twee make-up lijnen bieden ze ook verzorgingsproducten, parfum en voedingssupplementen. De pure Aloë Veragel is in de meeste van de producten het belangrijkste bestanddeel naast verschillende andere natuurlijke kruiden en planten. Op mijn LR websitepagina vind je meer info: www.lrworld.com/anabellegrobbendonk. Je mag me ook altijd bellen om meer te weten te komen.

Persoonlijk make-up advies

Wil je graag gemaquilleerd worden voor een feest? We spreken af voor een proefmake-up, zodat we samen de juiste kleuren en producten kunnen kiezen en uittesten. Op de dag van je feestje kan jij zorgeloos genieten en zorg ik ervoor dat je er stralend uitziet.

Prijs : € 67,00 (+ vervoersonkosten indien ik naar jou kom)

 

Geen feestje in aantocht en wel zin in persoonlijk make up advies? Dat kan ook. Ik ben er voor je om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met producten en technieken. We oefenen samen waar je nood aan hebt.

Prijs : € 47,00 per uur