Straal uit wie je bent

Tijdens een sterktetraject leer je weer authentiek jezelf zijn. Je voelt dat het tijd is om ook jezelf te laten zien aan de buitenwereld. Je wil stralen. Je wil er zelfverzekerd staan in alles wat je onderneemt en tegelijkertijd je kwetsbaarheid laten zien wanneer dat nodig is. Je wil correct begrepen worden in wat je uitstraalt. Wist je dat je met de juiste outfits een goede non-verbale communicatie kan voeren? Door de verbinding te maken tussen je innerlijk en je uiterlijk kan je stralen van binnen uit.

Leer combineren

Nieuwe kleuren en stijlen combineren kan je leren met een aantal praktische tips over kleur en stijl. De kleuren, die we gebruiken om je uiterlijk te laten stralen zijn gebaseerd op je innerlijke talenten, gecombineerd met de kleuren die je uiterlijk goed passen. Ook qua stijl gaan we kijken wat bij jou past als persoon en welke verschillen je kan maken afhankelijk van de situatie (zakelijk, feestje, casual moments,…) Ik bied je 2 praktische oefenmomenten om dit goed onder de knie te krijgen.

Personal Shopping

Wil jij weer kunnen thuiskomen in je kleerkast en dagelijks met gemak weten wat aan te doen? Ik leer je om de juist combinaties te creëeren zodat het weer een plezier is om die kleerkast open te trekken. Er hangen meer combinaties in je kast dan je soms denkt. Ik leer je hoe je van kleding in de rekken al kan zien of de kleuren, snit of print wel bij je passen en waarom bepaalde outfits wel goed voelen en andere niet. Open communiceren brengt ons naar het gewenste resultaat. Ons gezamenlijk doel gedurende deze 4 uur durende ontdekkingsreis is dat jij je mooiste JIJ kan leven. Voor €197,00 krijg je to-the-point tips waardoor miskopen verleden tijd zijn en je ’s morgens veel tijd bespaart bij het uitkiezen van de juiste uitstraling van de dag.

Reorganisatie van je garderobe

Mogelijk houdt je huidige kleerkast je nog vast aan je verleden. Een opruiming is broodnodig om die nieuwe JIJ in de verf te zetten. We gaan samen door je kleerkast en dus ook een beetje door je verleden. Ik stel je de gepaste vragen zodat je knopen kan doorhakken. Gedaan met jezelf te pijnigen. Wat heb je er aan om dagelijks te zien dat je kleerkast vol hangt en je het gevoel hebt dat je niets hebt om aan te trekken. Ik help je hier voorbij. We maken er een gezellig ritueel van om die oude struikelblokjes in je kast weg te gooien. Afhankelijk van de grootte van je kleerkast kan dit minder of meer tijd in beslag nemen. Meestal lukt dit op 3 uur tijd en dan heb je voor €147,00 niet alleen een opgeruimde kleerkast, maar voel je je als herboren omdat je samen met oude kleren ook je foute overtuigingen hebt weggegooid.