Straal uit wie je bent

Tijdens een sterktetraject leer je weer authentiek jezelf zijn. Je voelt dat het tijd is om ook jezelf te laten zien aan de buitenwereld. Je wil stralen. Je wil er zelfverzekerd staan in alles wat je onderneemt en tegelijkertijd je kwetsbaarheid laten zien wanneer dat nodig is. Je wil correct begrepen worden in wat je uitstraalt. Wist je dat je met de juiste outfits een goede non-verbale communicatie kan voeren? Door de verbinding te maken tussen je innerlijk en je uiterlijk kan je stralen van binnen uit.

Leer combineren

Nieuwe kleuren en stijlen combineren kan je leren met een aantal praktische tips over kleur en stijl. Laat jezelf volledig zien door kleuren te gebruiken die gebaseerd zijn op je innerlijke talenten, gecombineerd met de kleuren die je uiterlijk goed staan. Ook qua stijl is het best te kijken naar wat bij jou past als persoon en welke verschillen je kan maken afhankelijk van de situatie (zakelijk, feestje, casual moments,…) Zowel tijdens een sterktetraject als tijdens de workshop ‘Maak kennis met je uitstraling’ deel ik mijn tips met jou.

Kleur en stijl vanbinnen en vanbuiten

Wil jij meer praktische begeleiding hierin en weer kunnen thuiskomen in je kleerkast ? Wil je met een dagelijks gemak weten wat aan te doen? Dat kan je leren bij mijn collega van Stralend Mooi, Kristien Van de Ven.

Er hangen meer combinaties in je kast dan je soms denkt. Zij leert je om het mooiste in jezelf aan de buitenkant zichtbaar te maken door juist kleur- en stijlgebruik. Ze geeft je ook make up advies en tips rond een goede persoonlijke verzorging.

Kristien en ik kennen mekaar al veel jaren en als we iets zeer sterk gemeen hebben, is het zeker en vast een groot belang hechten aan je goed voelen in je vel in combinatie met passie voor kleur.