Beleef Ana

Wil je Jouw Superpower leren kennen en hou je ook van groepsgevoel? Dan is de workshop Ana een aanrader. Waarom de naam Ana? Ana is een Spaanse meisjesnaam en betekent ‘Mild‘. Je leert hier jouw talenten kennen en die benoemen we met powerkleuren. Daarnaast kijken we ook naar je uitdagingen en die pakken we aan met balanskleuren. Jezelf hierin bloot geven voelt soms wat oncomfortabel. In dit veilige groepsgevoel zal je merken dat dit gevoel voor iedereen hetzelfde is en toch soms anders. Anderen zullen je helpen om mild te zijn voor jezelf. En de kleuren zullen je na deze workshop helpen om de mooiste versie van jezelf te leven.

Je kan individueel inschrijven op workshops volgens de agenda of je mag ook een vriendinnengroepje samenstellen en me contacteren voor een gepaste datum.

Wees Belle

Na Ana komt Belle. Nadat je Jouw Superpower kent, wil je graag je Persoonlijke Kracht inzetten. Iedereen is meer dan 1 powerkleur. Met 4 powerkleuren zien we jou in totaliteit. Waarom Belle? Belle is eveneens een Spaanse meisjesnaam en betekent mooi. Jouw mooiste JIJ leven doe je vanuit zelfvertrouwen, vanuit weten wie je bent. Jouw power- en balanskleuren zullen je dagelijks weer terug dichtbij jezelf brengen. Dat geeft je balans en zorgt voor jouw geluksgevoel.

Neem contact op voor verdere praktische informatie, indien je interesse hebt in deze workshop.

Kleur jezelf met stijl

Ga je graag shoppen met vriendinnen? Volg je dan hun advies? Hoe fijn zou het zijn dat ze, naast hun persoonlijke mening, ook correct kleur- en stijldvies kunnen geven?

In Kleur jezelf met Stijl ontvang je basiskennis kleur en stijl en oefen je die kennis op je vriendinnen. Je leert welk seizoenstype je zelf bent en je ontvangt een basis aan stijltips. Samen leren is kennis delen. Met twee weet je daarna meer om te gaan shoppen en verzamel je minder miskopen.

Stel zelf een groepje samen van min. 4 personen.